ხარჩო

ინგრედიენტები:
,,იგოეთის“ სუნელები
ხორცი - 500 გრ.
ხახვი - 3 თავი.
ტომატი - 2 კოვზი.
ნიგოზი - 1 ჭიქა გატარებული.
უცხო სუნელი
ზაფრანა
ხმელი ქინძი
წითელი წიწაკა
პილპილი
მარილი


მომზადების დრო: 40 წუთი
მომზადების წესი:
ხორცი მოვხარშოთ. მოვათავსოთ ქვაბში, დავაჭრად წვრილად ხახვი და მოვშუშოთ ცოტაოდენ
ზეთში. გატარებულ ნოგოზს დავასხათ 2 ჭიქა ადუღებული წყალი, მოვურიოთ და დავამატოთ
ხორცს. დუღილს რომ დაიწყებს, დავამატოთ ტომატი, ზემოთ ჩამოთვლილი ყველა სანელებელი
გემოვნების მიხედვით, ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე 10 წუთი.
შეიგრძენი ,,იგოეთის“ სუნელებით გაჯერებული ქართული ტრადიციული კერძის გემო...
















blog-image

ბროკოლის წვნიანი...

blog-image

ოჯახური...

blog-image

ხინკალი...

blog-image

დაბრაწული ქათმის ღვიძლი...

blog-image

ლობიო...

blog-image

გუფთა...

blog-image

ქათამი პომიდვრის სოუსში...

blog-image

სოკოს წვნიანი ყველით...

blog-image

ქათამი სპაგეტში...