ლობიო

ინგრედიენტები:
,,იგოეთის“ სუნელები
ლობიოს საკმაზი
მშრალი აჯიკა
ხმელი ქონდარი
ქინძი
ლობიო - 500 გ
ხახვი - 2 თავი
ნიორი - 3 კბილი
მარილი
მომზადების წესი:
მომზადების დრო: 20 წთ. (როდესაც ლობიოს მარცვალი უკვე მოხარშულია)
მოხარშულ ლობიოს დავამატოთ ზეთში მობრაწული ხახვი, ნიორი, ,,ლობიოს
საკმაზი“ მშრალი აჯიკა, ხმელი ქონდარი, მარილი გემოვნებით. 10 წუთი
დუღილის შემდეგ საჭყლეტით ამოვზილოთ... მიირთვით ცოცხლად მოყრილი
ქინძითა და კარაქის ნაჭერით...
















blog-image

ხინკალი...

blog-image

გუფთა...

blog-image

დაბრაწული ქათმის ღვიძლი...

blog-image

ჩახოხბილი...

blog-image

ბროკოლის წვნიანი...

blog-image

ხარჩო...

blog-image

ქათამი პომიდვრის სოუსში...

blog-image

ოჯახური...

blog-image

სოკოს წვნიანი ყველით...