ხინკალი

ინგრედიენტები:
წყალი - გასათხელებლად
ძირა - გემოვნებით
წითელი წიწაკა, დაფქული
მარილი
ხახვი - 3 თავი
შერეული ფარში - 1 კგ


მომზადების დრო 30 წთ:
მომზადების წესი:
ფქვილს დავამატოთ მარილი, დავასხათ წყალი და მოვზილოთ . ცომი. დავასვენოთ
ნახევარი საათი და ამასობაში მოვამზადოთ ფარში.ფარშს დავამატოთ მარილი, წიწაკა,
გატარებული  ხახვი, ცოტა ძირა და გავათხელოთ წყლით,ცომი გავაბრტყელოთ ძალიან
თხლად და დიდი რგოლები ამოვჭრათ. 
ცომის შუაში დავდოტ თითო კოვზი ფარში, ცომს მოვუკრათ თავი. პარალელურად ,
ცეცხლზე წყალი უნდა დუღდეს. ჩავამატოთ წყალს მარილი, ჩავყაროთ ხინკლები, ხის
კოვზით ფრთხილად მოვურიოთ რომ არ მიეკრას და დაველოდოთ წამოდუღებას.
ამოვიღოთ, მოვაფრქვიოთ პილპილი და გემრიელად მივირთვათ.
















blog-image

სოკოს წვნიანი ყველით...

blog-image

ბროკოლის წვნიანი...

blog-image

ლობიო...

blog-image

ჩახოხბილი...

blog-image

გუფთა...

blog-image

ხარჩო...

blog-image

ქათამი სპაგეტში...

blog-image

ოჯახური...

blog-image

ქათამი პომიდვრის სოუსში...