გუფთა

ინგრედიენტები:
,,იგოეთის“ სუნელები
ფარში - 500 გრ
ბრინჯი - 50 გრ
ქინძი - 50 გრ
ოხრახუში
ხახვი - 2 თავი
წითელი წიწაკა
ტომატი
კვერცხი

მომზადების დრო: 30 წუთი
მომზადების წესი:  საქონლის ფარშს დაუმატეთ ბრინჯი, წიწაკა, ქინძი,
ოხრახუში, გატარებული ხახვი, კვერცხი,ნიორი და აურიეთ. გამზადეთ
პატარა ზომის გუფთები.
დაჭერით ერთი თავი ხახვი რგოლებად მოთუშეთ ზეთში დამტეთ
ტომატი და დასხით ადუღებული წყალი ჩააწყვეთ გუფთები. წყალი
უნდა იყოს ქვაბში იმდენი, რომ გუფთებს ნახევრად ფარავდეს.
მოხარშეთ და გემრიელად მიირთვით.
















blog-image

ბროკოლის წვნიანი...

blog-image

დაბრაწული ქათმის ღვიძლი...

blog-image

ოჯახური...

blog-image

ქათამი სპაგეტში...

blog-image

სოკოს წვნიანი ყველით...

blog-image

ხინკალი...

blog-image

ქათამი პომიდვრის სოუსში...

blog-image

ხარჩო...

blog-image

ჩახოხბილი...