აჯიკა ნიგვზით
ინგრედიენტები:
- წყალი
- წითელი წიწაკა დაფქული
- ნიორი
- ნიგოზი
- მარილი
- ქინძი
- უცხო სუნელი
- ყვითელი ყვავილი
- E202
მასა ნეტო: 50გრ
ცხარე ქართული აჯიკა. შესაძლებელია მისი სოუსად გამოყენება თუ გავაზავებთ წითელი მშრალი ან თეთრი მშრალი ღვინით, ტომატ პასტით ან არაჟნით. იგი გამოიყენება ხორცის, ქათმის, ზღვის პროდუქტების, ბრინჯის, მაკარონისა და ბოსტნეულის კერძების მოსამზადებლად (ეს არასრული ჩამონათვალია იმ საკვებისა, რომელსაც აჯიკა განსაკუთრებულ გემოს სძენს).
შემოთავაზებული პროდუქცია
აჯიკა ალუბლით
«როზმარინი» დაფქული
«ხინკლის» საკმაზი
«ნიორი»