აჯიკა ფეიხოათი

ინგრედიენტები:

  • ფეიხოას ჯემი
  • წყალი
  • წითელი წიწაკა
  • მარილი
  • ნიორი
  • ქინძი
  • ყვითელი ყვავილი
  • უცხო სუნელი

მასა ნეტო: 50გრ

ტკბილ-ცხარე ქართული აჯიკა. შესაძლებელია მისი სოუსად გამოყენება თუ გავაზავებთ  წითელი მშრალი ან თეთრი მშრალი ღვინით, ტომატ პასტით ან არაჟნით. იგი გამოიყენება ხორცის, ქათმის, ზღვის პროდუქტების, ბრინჯის, მაკარონისა და ბოსტნეულის კერძების მოსამზადებლად (ეს არასრული ჩამონათვალია იმ საკვებისა, რომელსაც აჯიკა განსაკუთრებულ გემოს სძენს).


შემოთავაზებული პროდუქცია
«ხარჩოს» საკმაზი
«ხარჩოს» საკმაზი
«ხმელი რეჰანი»
«ხმელი რეჰანი»
ნიორი დაფქული
ნიორი დაფქული
 წიწაკა «ჩილი»
წიწაკა «ჩილი»