აჯიკა მანდარინით

ინგრედიენტები:

  • მანდარინის ჯემი
  • წყალი
  • წითელი წიწაკა
  • ნიგოზი
  • მარილი
  • ნიორი
  • ქინძი
  • ყვითელი ყვავილი
  • უცხო სუნელი

მასა ნეტო: 50გრ

ტკბილ-ცხარე ქართული აჯიკა. შესაძლებელია მისი სოუსად გამოყენება თუ გავაზავებთ  წითელი მშრალი ან თეთრი მშრალი ღვინით, ტომატ პასტით ან არაჟნით. იგი გამოიყენება ხორცის, ქათმის, ზღვის პროდუქტების, ბრინჯის, მაკარონისა და ბოსტნეულის კერძების მოსამზადებლად (ეს არასრული ჩამონათვალია იმ საკვებისა, რომელსაც აჯიკა განსაკუთრებულ გემოს სძენს).


შემოთავაზებული პროდუქცია
«ხორციანი კერძების» საკმაზი
«ხორციანი კერძების» საკმაზი
წიწაკა «ჩილი»
წიწაკა «ჩილი»
«სვანური მარილი»
«სვანური მარილი»
«ხმელი კამა»
«ხმელი კამა»