აჯიკა ალუბლით
ინგრედიენტები:
- მშრალი ალუბალი
- წყალი
- წითელი წიწაკა დაფქული
- ნიორი
- მარილი
- ქინძი
- უცხო სუნელი
- ყვითელი ყვავილი
- E202
მასა ნეტო: 50გრ
ტკბილ-ცხარე ქართული აჯიკა. შესაძლებელია მისი სოუსად გამოყენება თუ გავაზავებთ წითელი მშრალი ან თეთრი მშრალი ღვინით, ტომატ პასტით ან არაჟნით. იგი გამოიყენება ხორცის, ქათმის, ზღვის პროდუქტების, ბრინჯის, მაკარონისა და ბოსტნეულის კერძების მოსამზადებლად (ეს არასრული ჩამონათვალია იმ საკვებისა, რომელსაც აჯიკა განსაკუთრებულ გემოს სძენს).
შემოთავაზებული პროდუქცია

აჯიკა მანდარინით

«მაიორანი» დაფქული

«ხორციანი კერძების» საკმაზი

«ლობიოს» საკმაზი