აჯიკა გურმანებისთვის
ინგრედიენტები:
- წყალი
- წითელი წიწაკა დაფქული
- ნიორი
- ქინძი
- მარილი
- უცხო სუნელი
- ყვითელი ყვავილი
- E202
მასა ნეტო: 50გრ
ძალიან ცხარე ქართული აჯიკა. შესაძლებელია მისი სოუსად გამოყენება თუ გავაზავებთ წითელი მშრალი ან თეთრი მშრალი ღვინით, ტომატ პასტით ან არაჟნით. იგი გამოიყენება ხორცის, ქათმის, ზღვის პროდუქტების, ბრინჯის, მაკარონისა და ბოსტნეულის კერძების მოსამზადებლად (ეს არასრული ჩამონათვალია იმ საკვებისა, რომელსაც აჯიკა განსაკუთრებულ გემოს სძენს).
შემოთავაზებული პროდუქცია

«ხმელი სუნელი»

«საცივის» საკმაზი

«თევზის» საკმაზი

«მექსიკური კარტოფილის» საკმაზი